Minä ja kolme kaveriani lähdimme 11.10. kauan odotetulle Killswitch Engagen keikalle Tampereelle.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Päästyämme perille majoituimme hotelliin ja huilasimme hetken, että jaksamme nauttia keikasta täysin mielin. Kun kello läheni määränpäätä, lähdimme kävelemään hotelliltamme Pakkahuoneelle. Pakkahuoneen pihalla oli hieman jonoa. Jouduimme hetken jonotella, että pääsimme sisälle asti.

Pääsimme jonkin ajan kuluttua saliin, jossa bändi soitti. Salissa oli huiman paljon väkeä. Olin aivan hämmästynyt väen paljoudesta.

 

Killswitch Engage aloitti soittamisensa melkein ajallansa. Tottahan heidän piti vähän huudattaa ensin yleisöä, ennen kuin aloitti soittamisensa.

Olin aivan positiivisesti yllättynyt keikasta. Se oli onnistunut. Ihmiset olivat kunnolla mukana. Bändi soitti kaikki odottamani kappaleet. En ollut ennen kuullut bändiä livenä, joten he soittivat tosi hyvin myös livenäkin. Ehkä tämän hetken parhaimpia live-esiintyjiä. Lavaesiintyminenkin oli kohdallaan.

Yleisöllä ja itse bändillä näytti olevan hauskaa ja fiilistä. Keikka oli melkein täydellinen kokemus. Ainut huono puoli oli se, että tilaa oli ehkä hieman vähän. Mutta eipä se nyt niin juurikaan haitannut, kun oli kerran Killswitch Engagesta kysymys.